• Nieuws
  • Mondkapjesplicht Doelgroepenvervoer

Beste ouders/verzorgers,

 Zoals u weet, geldt vanaf 1 december in publieke binnenruimtes een mondkapjesplicht, voor het Doelgroepenvervoer is dit nog geen verplichting. Wel doen wij een dringend advies om dit ook te doen bij leerlingen die met het leerlingenvervoer reizen.

Wij willen u als ouder/verzorger dan ook vriendelijk doch dringend verzoeken om u kind wanneer 13 jaar of ouder een mondkapje te laten dragen in het taxibusje naar en van school.

Voor leerlingen die vanwege hun beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen geldt een uitzondering, dit dient u ons dan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te laten weten, zodat geen onnodige discussies met betreffende chauffeur plaatsvinden .

Om het vervoer van zowel uw kind als die van andere ouders en chauffeurs zo veilig mogelijk uit te voeren in de taxibusjes, vragen wij aan u als ouder/verzorger om uw medewerking in deze en te zorgen voor het dragen van een mondkapje bij uw kind bij het instappen in de taxibus. Ook wij kunnen met elkaar meehelpen om deze Coronacrisis zo snel als mogelijk te boven te komen.

Team Doelgroepenvervoer WF

Tel: 0229-252200

Werkdagen: ma/woe/do

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00
Bereikbaar via mail op werkdagen van 8:00 tot 17:00 op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen via de email hebben een verwerkingstijd van 2 werkdagen een nieuwe aanmeldingen hebben een verwerkingstijd van 3 werkdagen. Indien u een wijziging of nieuwe aanmelding binnen de gestelde verwerkingstijd doorgeeft, kunnen wij niet garanderen dat deze verwerkt wordt. Indien u een absentie wilt doorgeven via de app, dan wordt deze binnen 24 uur verwerkt.