• Nieuws
  • Vervoer basisonderwijs vanaf 8 februari

Beste ouders en verzorgers.

Vanaf 8 februari wordt het vervoer voor het basisonderwijs weer opgestart gelijk aan de situatie voor de lockdown. Tenzij anders is aangeven door school.

Indien er toch wijzigingen plaats hebben gevonden ten tijde van de lockdown die betrekking hebben op het vervoer van uw kind per 8 februari dan vernemen wij dat graag via de e-mail.

Het voortgezet onderwijs is de lockdown verlengd tot 1 maart 2021. In deze periode is alleen het vervoer voor noodopvang gaande. Aanvragen noodopvang wordt alleen door school aangevraagd. Dit blijft ongewijzigd.

Met vriendelijke groet,

Team Doelgroepenvervoer
Tel: 0229-252200

Werkdagen: ma t/m vrij
Telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 16:30
Bereikbaar via mail van 8:00 tot 17:00 op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen via de email hebben een verwerkingstijd van 2 werkdagen een nieuwe aanmeldingen hebben een verwerkingstijd van 3 werkdagen. Indien u een wijziging of nieuwe aanmelding binnen de gestelde verwerkingstijd doorgeeft, kunnen wij niet garanderen dat deze verwerkt wordt. Indien u een absentie wilt doorgeven via de app, dan wordt deze binnen 24 uur verwerkt.