Beste ouders/verzorgers,

Wij willen u informeren over het vervoer van uw zoon/dochter naar school in verband met de oplopende coronabesmettingen.

Op dit moment kan het vervoer, wel met samenvoegen van routes, nog zoals gepland gereden worden. Als het aantal chauffeurs dat niet kan werken (door coronabesmetting of quarantaine) nog verder oploopt, is het mogelijk dat uw kind tijdelijk met veranderingen in het vervoer te maken krijgt. Om het vervoer toch te kunnen blijven verzorgen moeten er dan maatregelen genomen worden zoals bijvoorbeeld een andere chauffeur op de route, plaatsing in een andere route met andere kinderen en chauffeur of een aangepast tijdstip van ophalen of aankomst op school.

Wij vragen uw begrip voor deze bijzondere situatie en hopen dat het niet nodig zal zijn om deze maatregelen te nemen. Mocht dat toch nodig zijn, dan wordt u door de vervoerder op de hoogte gesteld van de tijdelijke veranderingen.

Met vriendelijke groet,

Team Doelgroepenvervoer WF
Tel: 0229-252200
Telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00
Bereikbaar via mail van 8:00 tot 17:00 op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.